صفر تا صد مراحل تولید مانتو اداری

۳۰ بازديد
تولید مانتو شلوار فرم یک صنعت بزرگ در زمینه تولید پوشاک زنانه است. لباس فرم مخصوص بانوان که شامل یک ست مانتو و شلوار می‌شود، پوششی مناسب برای خانم‌ها در محل کارشان به حساب می‌آید. اکثر خانم‌ها هنگام خرید مانتو اداری به‌دنبال یک کار تر و تمیز می‌گردند که دوخت آن بسیار با دقت انجام شده باشد تا آن‌ها را مرتب و استایل‌شان را زیبا و چشم نواز نشان دهد. از این رو می‌خواهیم شما را با مراحل تولید مانتو شلوار اداری آشنا کنیم تا بتوانید از آن بهره ببرید و در انتخاب خود دقت بیشتری کنید.
 
 
  • طراحی مانتو
 
نخستین گام در تولید یک مانتو شلوار اداری، طراحی یک مدل مناسب است. طراحان مانتو براساس یک ایده ذهنی و با در نظر گرفتن شرایطی نظیر منطقه جغرافیایی، عرف جامعه و … شروع به کشیدن طرح اولیه بر روی کاغذ می‌نمایند. پس از اتمام طراحی و تایید نهایی، وارد مرحله بعدی می‌شویم. 
 
 
  • تهیه الگوی مناسب
 
در این مرحله طرح کشیده شده، تبدیل به الگو می‌شود. مسلما دوخت مانتو اداری نیازمند کشیدن الگوی مناسب برای سایزهای مختلف است. برای کشیدن الگو باید سایز قسمت‌های مختلف بدن از جمله: دور سینه، دور باسن، دور کمر، اندازه سرشانه و غیره را در نظر قرار داد. مرحله کشیدن الگو باید با نهایت دقت و وسواس صورت گیرد، تا مانتو شلواری که دوخته می‌شود، فیت بدن شخص مورد نظر باشد.
 
 
  • تعیین سایز مانتو
 
سایز لباس‌های فرم زنانه معمولا از ۳۸ تا ۵۰ تعیین می‌شود، ولی هر تولید کننده با توجه به نیاز و تقاضای مشتریان خود اقدام به انتخاب سایز می‌نماید. برای مثال اغلب مدل‌های تولید شده در مانتو آی سن از سایز ۳۸ تا سایز ۵۲ تولیدمی‌شوند.
 
 
  • تعیین رنگ مانتو
 
در تولید مانتو‌های اداری معمولا از رنگ مشکی، طوسی و سورمه‌ای استفاده می‌شود، چون بیشترین تقاضا را در میان بانوان دارد. ولی در برخی موارد به درخواست برخی از سازمان‌ها و ارگان‌ها امکان دوخت سفارشی با رنگ مد نظر نیز امکان پذیر است. البته انتخاب رنگ باید از میان رنگ‌های ارائه شده در کالیته پارچه‌ها صورت گیرد.
 
 
  • تعیین پارچه
 
کرپ، فیونا، فاستونی و فلورا، از رایج‌ترین پارچه‌هایی هستند که در تولید فرم زنانه مورد استفاده قرار می‌گیرند. انتخاب هر یک از آن‌ها نیز معمولا بر اساس روحیات مشتری، عرضه پارچه در آن سال و همچنین شرایط آب و هوایی و فصل تعیین می‌گردد.
 
 
  • دوخت یک نمونه اولیه
 
پیش از آن‌که مانتو به طور کامل وارد چرخه تولید شود،، یک نمونه از آن دوخته می‌شود. اگر نمونه مورد تایید قرار گیرد، وارد مرحله بعدی می‌شود، در غیر اینصورت باز طراحی می‌شود. و چنانچه دارای نواقص و ایراداتی باشد، ابتدا عیوب آن برطرف و سپس به مرحله برش می‌رود.
 
 
  • برش مانتو
 
پس از تایید باید، الگو بر روی پارچه قرار گیرد و برش انجام شود. همان‌طور که گفتیم دوخت مانتو از روی الگو و هماهنگ کردن الگو بر روی پارچه بسیار مهم است، بنابراین باید الگوی قسمت‌های مختلف از روی کاغذ بریده و از هم جدا شوند. سپس آن‌ها را با استفاده از سوزن ریز یا ته گرد روی پارچه فیکس کنید. در ادامه این مرحله برشکار پارچه‌ها را با قیچی برقی برش می‌دهد و به سری‌هایی برای تولید تقسیم‌بندی می‌کند. برش باید با نهایت دقت انجام گیرد تا هنگام بریدن پارچه اندازه‌ها کم یا زیاد نشود و مطابق با الگو باشد؛ تا یک مانتوی بی‌نقص تولید شود.
 
 
  • دوخت مانتو
 
در این مرحله که بسیار حساس است، پرسنل سری‌های مانتو را دریافت کرده و دوخت را آغاز می‌کنند. همان طور که میدانید دوخت مانتوهای اداری به صورت سری باید با چرخ‌های خیاطی صنعتی انجام شود. 
 
 
  • اتوکاری و رفع نواقص
 
این مرحله مهم‌ترین مرحله تولید مانتو اداری محسوب می‌شود. هنگامی که دوخت مانتو به اتمام رسید، زمان اتو کشی است. باید روی تمامی درزها، یقه و کل لباس، اتو بخار کشیده شود تا ظرافت و تمیزی دوخت نمایان شود.
 
 
  • پخش عمده مانتو
 
پس از پایان پروسه تولید مانتو شلوار فرم زنانه، مانتوها به انبار منتقل می‌شوند که پس از دریافت سفارش از کارشناسان فروش مانتو آی سن در فروشگاه‌ حضوری و آنلاین، ارسال صورت گیرد.
 
برای مشاهده انواع مانتو اداری به لینک زیر مراجعه نمایید:

 

۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.